lördag 30 april 2016

Saffranslax på chips och bönsallad.

Idag är vi på landet och Simon lagar förrätt. Det blir tredje och fjärde rätten från Leila Lindholms kokbok. 

Först marinerar vi laxen i saffran och sesamolja i tre timmar. Sen kör Simon upplägget. 
Kanske är det vårvädret och bubblet som  påverkar men förrätten blev fantastisk god och får 10 poäng av alla utom pappa som ger den 9. Sammanlagt 39 poäng!

Till huvudrätt blir det fisk i foliepaket. 
Och bönsallad från Leilas recept. 

Gott! 
Betyg: 
Pappa 6 (gillar inte nötter i mat)
Simon 8
Albin 7
Annika 8, sammanlagt 29 poäng. 

Nu har vi lagat 4 rätter ur Leila Lindholms bok. Bäst var saffranslaxen till förrätt, en tiopoängare. Ny kokbok nästa vecka. 







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar